Mitä on tapahtunut viime kirjoituksen jälkeen?

13.8.2017

Olen tehnyt töitä. Vähän liikaa ja liian pienellä innostuksella. Yrittänyt miettiä sopivasti mutten liikaa sitä, ettei työlläni loppujen lopuksi ole kovin suurta merkitystä, eämässä on tärkeämpiäkin asioita, everything will be okay ja sen sellaista.

Lomailin Suomessa. Meloin mökkijärvellä, söin herneitä mahani kipeäksi, näin ystäviä, juhlin äitini ja kummityttöni synttäreitä. Kesäisenä iltana vietimme sukulaisten kanssa lättykestejä äitini lapsuudenkodin pihalla. Helvetinjärven kansallispuiston näköalapaikalla söin eväsleipää puun alla vesisateessa. Helsingissä istuin kahviloissa, fiilistelin ruokakaupoissa ja tulin illaksi siskolleni katsomaan Girlsejä.

Istuin noin 800 minuuttia eli yli 13 tuntia junassa Brysselin ja Lillen välillä.

Kävin kaksi kertaa lenkillä.

Olen kuunnellut tuntikausia Youtuben Disney Instrumental ja Upbeat Instrumental Work Music -soittolistoja. Kyllästynyt kyseisiin soittolistoihin.

Aloin syödä karkkia. Olen suklaa- ja sipsityttö 4-ever, mutta Brysselissä kannoin jostain syystä kotiin parikin Haribon karkkipussia. Ei olisi välttämättä tarvinnut.

Ostin uuden puhelimen rikottuani vanhan.

Aloin taas pelata Candy Crush Sagaa like it's 2013. Parhaillaan taon kenttää 241. (Ei olisi välttämättä tarvinnut tätäkään.)

Kävin Antwerpenissä, jossa söin vähän outoa kesäkurpitsapitsaa ja otin kuvia palmuista.

Luin kirjoja, kuten Jodi Picoulting Small Great Things ja John Greenin Looking for Alaska.

Lähetin Whatsapp-viestin, jolla oli kohtalokkaan seuraukset.

Puhuin tulevaisuudesta enemmän kuin koskaan aiemmin. Se oli pelottavaa, jännittävää ja ihanaa.

Luulin rikkoneeni myös e-kirjanlukijani (joka onneksi heräsi henkiin myöhemmin) ja ostin paperikirjan, jonka sivuja yritin kääntää sipaisemalla.

Tutustuin ainakin 10 uuteen ihmiseen.

Totesin ääneen olevani onnellinen kymmeniä kertoja päivässä. Öisin heräilin stressaamaan.

Muutin Berliiniin roadtrippaillen matkalla pohjoisen Saksan halki lännestä itään. Täällä on uusi toimisto, sama työ, uusi väliaikainen huone ja kesä.
2 kommenttia on "Mitä on tapahtunut viime kirjoituksen jälkeen?"